Foto's 2015-2016 Nieuws

Op weg naar Pasen eindigt met Paasdienst

 

20160324_195332_resized

Op donderdag 24 maart vierde onze school Pasen in de Opstandingskerk. Het thema was: “Hij is hier niet, Hij is opgestaan”. Het ging die avond over stenen die op je hart kunnen liggen. Stenen van verdriet, pijn, verkeerde dingen, enz. Door middel van liederen, teksten, toneel en een vertelling werd duidelijk hoe blij we mogen zijn met de opstanding van de Here Jezus. Door Hem worden we van die stenen bevrijd. De kinderen hebben hard gewerkt om er iets moois van te maken. Groep 7b/8 heeft voor het decor en de stenen gezorgd, groep 6/7a heeft in de weken voor Pasen staties gemaakt, in hun gang gehangen en alle kinderen van de school erover verteld. Kinderen uit groep 6 t/m 8 hebben een toneelstuk ingestudeerd en alle groepen hebben hun gedichtjes en liederen goed van te voren geoefend. Fijn dat er zoveel ouders en familie bij waren om het feest met ons te vieren.

De Paasviering kan worden bekeken en gedownload op kerkomroep.nl. Je kunt ook op de foto hieronder klikken, dan kom je er vanzelf.

Vastleggen in volledig scherm 25-3-2016 84432

 

Hieronder zie je wat foto’s van de rondleiding langs de staties. Elke statie zelf kun je bekijken op de blogs van ¬†groep 6 en 7