Nieuws

Aandacht voor de kinderboekenmaand

Kinderboekenweek. Kinderboekenmaand. De hele maand oktober staat in het teken wpd9c6561f_05_06van de kinderboeken. En daar besteden we op school natuurlijk aandacht aan. Erg leuk zijn de thema’s: Raar, maar waar en Weet je? Thema’s die mooi aansluiten bij Wetenschap en Technologie.

wp28705f88_05_06

Zoals we al bekend hebben gemaakt, gaan we dit jaar ons meer met W&T bezighouden. Daarom leek het ons leuk om in deze kinderboekenmaand te starten met het doen van proefjes. Groep 6/7 heeft donderdagmiddag 8 oktober al verschillende proefjes gedaan. De rest van de school volgt na de herfstvakantie

Natuurlijk is dat niet het enige wat we gaan doen. Er komen op 28 oktober opa’s en oma’s in groep 1 t/m 5 om de kinderen voor te lezen en op dit moment zijn kinderen van groep 7 en 8 bezig zich voor te bereiden voor de grote voorleeswedstrijd. Deze wordt gehouden op dinsdag 10 november voor groep 6 t/m 8. Verder zijn we bezig om een dansgroep te vormen die gaat dansen op het themalied Raar, maar waar. Veel aandacht dus voor de kinderboekenmaand!